Top Social

VLOG: Bloggaajien shoppailuilta Vero Modassa

maanantai 5. maaliskuuta 2018
kevätvaatteita Vero Moda Pirkkala

Moikka! 

Reilu viikko sitten vietimme pienellä bloggaajaporukalla shoppailuiltaa Pirkkalan Vero Modassa kauppakeskus Veskassa. Mä niin tykkään tällaisista rennoista miiteistä, joissa voi pienen oheistekemisen lomassa jutella niin bloggaamiseen liittyvistä jutuista, kuin muustakin maailman menosta. Kiitos Inkalle jälleen järjestämisestä! Näistä Inkan järkkäämistä illoista on selvästi tullut ihan perinne suorastaan, haha! Ihanaa, että joku jaksaa järjestää tällaista mukavaa puuhastelua arjen keskelle. Aiempien shoppailuiltojen fiiliksistä löytyy postaukset täältä ja täältä!

Mä oon kauppojen kiertelyssä aika laiskaa sorttia, ja väsyn sellaiseen kaupasta toiseen ja sovituskopeissa ähkimiseen tosi nopeasti, joten tällainen VIP-shoppailuilta on mulle oiva sauma päivittää vaatekaappia. Suurin osa mun vaatteistahan on ihan perinteisten kirppiksten lisäksi nettikirppiksiltä ja tietenkin Zadaasta, mutta joskus on kiva ostaa myös jotain ihan uutta uutta. Löysin tällä kertaa kahdet kivat housut kevääksi, ihanan kukkapaidan ja riippuvat korvikset. Juuri kevääseen sopivia juttuja! Mun kevätvaatekaappi alkaakin näyttää jo ihan mallikkaalta.

Kuvasin tällä kertaa tapahtumasta myös videon, jonka näkee tämän postauksen lopusta. Tällä kertaa videolla fiilistellään rennosti tyttöjen kanssa keväistä shoppailuiltaa ja pidetään hauskaa! Käy myös tilaamassa mun Youtube-kanava, sillä sinne on jatkossa tulossa kaikenlaisista aiheista videoita! Ensimmäisenä mainitakseni avaan lähiaikoina mun ja Fitverstaan kuntoprojektin etenemistä. Mukana on ihan konkreettisia tuloksia ja vinkkejä, miten tuloksiin on päästy! Et varmana halua missata!

Kiitos vielä tytöille illasta, toivottavasti nähdään taas pian!

Shoppailuilta Vero Moda Pirkkala
Bloggaajien shoppailuilta Vero Moda Pirkkala
Bloggaajat Tampere
Oikealta vasemmalle: minä, Inka, Elli, Ane, Minna ja siskoni Vilma


2 kommenttia on "VLOG: Bloggaajien shoppailuilta Vero Modassa"
  1. Kiitos kun olit paikalla! <3 Ihan super hieno ja kiva toi video! :D<3

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!